Furulydagene 2023


Velkommen til Furulydagene 2023! I år byr vi på et rikholdig program, med innsettelse av ny kateket, vaffeltreff, strikkekafe, konsert, quizkveld, ungdomskveld, og den tradisjonelle Furulylørdagen hvor selveste biskop Kari kommer på besøk!

Program for Furulyuka

 

Søndag 15/10 kl. 17:00 - Familiegudstjeneste med innsettelse av ny kateket

Furulyuka starter med gudstjeneste på Furuly kl.17:00 hvor vår nye kateket Kristin Tollefsen skal bli innsatt til tjenesten i Råde. Lisleby barnesgospel synger for oss i gudstjenesten, og det blir bønnevandring og nattverd. Etter gudstjenesten blir det kirkekaffe!

 

Mandag 16/10 kl. 12:00-14:00 - Vaffeltreff med Svein Helge RødahlKollasj med bilder av Svein Helge

 

På vaffeltreffet får vi i år besøk av Svein Helge Rødahl som har jobbet som sjømannsprest i mange år, blant annet som ambulerende sjømannsprest i Sørøst-Asia. I tillegg har Svein Helge hatt et innholdsrikt virke som prest i Norge.

Svein Helge vil fortelle spennende historie fra Indonesia, Øst-Timor, Vietnam, Laos, Kambodsja, Burma/Myanmar og Brunei under overskriften "Med bibel og gitar i fremmed land". Og som seg hør og bør når sjømannspresten er på besøk serveres det vafler og kaffe.

 

Tirsdag 17/10 kl. 18:00 - Strikkekafé

På tirsdag blir det strikkekafé på Furuly hvor får besøk av Lene-Marie Aas, eier av Den Lille Garnbutikken. Lene-Maria skal holde foredrag for oss om bedriften sin, og i tillegg vil det bli loddtrekning og kaffeservering😊

Ta gjerne med strikketøyet ditt!

 

 

Onsdag 18/10 kl. 19:00 i Tomb kirke - Konsert med Sofie Bjerketvedt og Bjørn Halstensen

Sofie Bjerketvedt og Bjørn Halstensen

Onsdag er det tid for årets konsert i Furulyuka! Dette året samles vi i Tomb kirke, til en musikalkonsert ved Sofie Bjerketvedt og pianist Bjørn Halstensen. Billetter koster kr. 250 og selges i døra.

 

 

Torsdag 19/10 kl. 18:30 - Quizkveld på Furuly

Quizkveld på Furuly

Torsdag kveld skal årets Rådemester i quiz kåres! Kveldens quizmaster er Harald Roer, og man kan stille lag på 4-6 personer. Foreninger, bedrifter, familier, vennegjenger med mer oppfordres til å delta! Det blir salg av pølser, brus og lodd. Påmelding ved fremmøte.

 

 

Fredag 20/10 - Ungdomskveld

Fredag inntar ungdommene Furuly! Kvelden starter med en samling for årets konfirmanter kl. 18:00, som også er åpen for andre ungdommer som ønsker å delta. Her kan man bli bedre kjent med vår nye kateket, Kristin, og det blir andakt og lystenning. Ca kl. 19:00 setter vi i gang med kveldens øvrige aktiviteter. Det blir servering av pølser og saft, brettspill, bordtennis, og billiard. Og hele salen på Furuly fyller vi med en oppblåsbar sumoring hvor alle kan prøve seg i brytekamper gjennom kvelden! Både inngang og aktiviteter er gratis.

 

 

Lørdag 21/10 kl. 11:00-15:30 - Furulylørdagen

Furulyuka avsluttes med det tradisjonelle høydepunktet - selve Furulylørdagen. I år har vi ekstra storfint besøk av vår biskop Kari, og dagen avsluttes med at vi trekker Furulylotteriet. Gjennom dagen blir det kafé med salg av rømmegrøt, pølser, kaffe, saft og annet godt, og det blir åresalg for barn og voksne.

Program for dagen:

11:00: Dørene åpnes.
12:00: Intervju med bisop Kari Mangrud Alvsvåg på benken.
13:00: Allsang.
15:00: Trekning av Furulylotteriet

 

 

 

Tilbake